Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

  • Geplaatst op
  • 0
Welke soorten telefoonhoesjes zijn er?

Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten, elk met hun eigen voordelen en functies. Je hebt back covers, flipcases, wallet hoesjes, insteekhoesje en bumpers, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Welk telefoonhoesje het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Wij zetten de populairste soorten smartphonehoesjes voor je op een rijtje.

Back covers
Een backcover beschermt de achterkant en zijkanten van je telefoon. Hoewel bij de meeste backcovers de randen een beetje boven het scherm uitsteken, blijft het scherm erg gevoelig voor breuk.  Je doet er daarom verstandig aan om ook een screenprotector te kopen. Belangrijk is om op te letten of de screen protector nog wel gecombineerd kan worden met een gsm hoesje. Er zijn namelijk ook screenprotectors die het volledige touchscreen bedekken, waardoor het hoesje niet altijd meer goed bevestigd kan worden. Terugkomend op de backcovers. Deze hoesjes hebben een dunne bescherming, ze liggen lekker in je hand en voegen nauwelijks tot geen bulk toe. Je hebt haast niet door dat er een beschermlaag om je smartphone heen zit. In tegenstelling tot de hard cases die vervaardigd zijn uit plastic, kunnen backcovers van verschillende materialen gemaakt zijn. In de webshop van Telefoonhoesje Store vind je uitsluitend TPU siliconen backcovers.

Book case / wallet hoesje
Een book case beschermt de voorzijde, achterzijde en zijkanten van je smartphone. De book case heeft veel overeenkomsten met een flip case. Beide soorten telefoonhoesjes bieden 360 graden bescherming. De motivatie om een book case of flip case te bestellen, heeft te maken met de manier van openen. De flipcase open je horizontaal en een book case verticaal, net als een boek. Helaas geldt wel voor beide hoesjes dat de flip soms in de weg kan zitten bij het telefoneren of het bedienen van je toestel. Het grootste voordeel van een book case (en sommige flipcases) is dat er vaak ook aparte vakjes zijn aangebracht waar briefgeld en een pinpas in opgeborgen kan worden. Een nadeel kan zijn dat het design van je smartphone verborgen wordt achter een telefoonhoesje.

Bumper
Overweeg je om een bumper te kopen? Met een bumper bescherm je alleen de zijkanten van je toestel. Net als de meeste back covers, hebben bumpers meestal randen die een beetje boven het scherm uitsteken. Hierdoor kan je telefoon niet snel een plat oppervlak raken, al zul je begrijpen dat dit niet de allerbeste bescherming is voor een smartphone. Daarom raden we aan om ook een protector aan te brengen op zowel de voor- en achterzijde.

Alle telefoonhoesjes
Ben je benieuwd welke telefoonhoesjes wij verkopen? In onze webshop vind je een ruim assortiment telefoonhoesjes voor verschillende telefoonmerken. Wij verkopen hoesjes van Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes en ELLECHIQ. Stuk voor stuk merken die jouw mode-hart op hol brengen, zonder willekeurige volgorde. Je kunt bovenaan de pagina naar jouw toestelmerk navigeren en het juiste model kiezen. Vervolgens kun je de handige product filter waardes gebruiken om producten te sorteren en te vinden. Hulp of advies nodig? Neem contact op met de supportdesk van Telefoonhoesje Store. Je kunt ons 7 dagen per week bereiken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.