Groot aanbod hoesjes voor iPhone 12 Pro

Op 13 oktober 2020 is de langverwachte iPhone 12 Pro aangekondigd. Deze high-end Apple smartphone, onder andere voorzien van een OLED display en 5G-netwerk, is het toestel voor veeleisende gebruikers. Tijd om een iPhone 12 Pro hoesje aan te schaffen dus! In ons ruime assortiment vind je dan ook verschillende soorten telefoonhoesjes voor de iPhone 12 Pro. Kijk rustig rond en klik jouw favoriete iPhone 12 Pro hoesje in je winkelmandje.

Bescherm jouw telefoon tegen schade met een iPhone 12 Pro hoesje

Waarom een iPhone 12 Pro hoesje kopen? Het antwoord op die vraag is heel simpel: voorkom blootstelling aan gevaar. Het luxere Pro-model, de iPhone 12 Pro, heeft veel overeenkomsten met het vlakke design van de iPhone 4-serie en iPhone 5-serie. Dat is toch wel even terug in de tijd gaan, maar dan in een jasje anno 2020. Hierdoor heeft het toestel een minimalistische vormgeving, maar wel een glazen voor- en achterkant met een metalen frame aan de zijkanten. Om te voorkomen dat er binnen de kortste keren een kras, scheur of breuk ontstaat, kun je maar beter een degelijke bescherming kopen. Dit doe je natuurlijk door een leuk hoesje iPhone 12 Pro te bestellen.

Zijn iPhone 12 Pro hoesjes uitwisselbaar?

De afmetingen van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn identiek aan elkaar. Ze hebben allebei een schermdiagonaal van 6,1 inch, net zoals de iPhone XR en iPhone 11. Er zijn wel verschillen onder de motorkap. Dit kun je ook terugzien in het prijsverschil van €250, als je kiest voor het luxere iPhone 12 Pro-model. Op het gebied van telefoonhoesjes verandert er helemaal niks. Zowel de iPhone 12 hoesjes als iPhone 12 Pro hoesjes in onze webshop zijn uitwisselbaar, wat betekent dat deze hoesjes voor beide iPhones geschikt zijn.

Telefoonhoesjes van exclusieve merken

In de webshop van Mooie Telefoonhoesjes worden uitsluitend exclusieve merken verkocht. Je ontdekt hier het grootste aanbod iPhone 12 Pro hoesjes van toonaangevende merken, waaronder ELLECHIQ, Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes en onze eigen collectie. De stijlvolle iPhone 12 Pro telefoonhoesjes zijn met zorg ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Slagen doe je in jouw zoektocht naar een all-day marmer telefoonhoesje voor een classy look, maar je kunt ook rond paraderen met een fancy Apple 12 Pro telefoonhoesje met panterprint bijvoorbeeld. Heb je een vraag over een product of wil je advies krijgen? Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar.