Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Betalen bij Telefoonhoesje Store kan op verschillende manieren. Een handig overzicht vind je hieronder.

Betaalmethoden Kosten
iDeal Gratis
VISA Gratis
Mastercard Gratis
Achteraf betalen via Klarna €1,00
Bancontact / Mistercash Gratis
PayPal €1,50
 
 

 

 

 


Kun je bij Telefoonhoesje Store achteraf betalen?

Ja, het is mogelijk om te kiezen voor de betaaloptie Achteraf betalen (Klarna). Wij ondersteunen deze betaaloptie voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Voor deze service rekenen wij €1,- betaalkosten.

Het achteraf betaalproces wordt door Klarna uitgevoerd. Dit betekent dat de gegevenscontrole door Klarna wordt uitgevoerd. Is je verzoek tot betaling met digitale factuur door Klarna geautoriseerd, dan nemen wij je bestelling direct in behandeling. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd zijn door Klarna, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalwijze.

Wanneer ontvang ik mijn Klarna factuur?

Klarna stuurt een e-mail, zodra wij jouw bestelling hebben opgestuurd. Het spreekt voor zich dat deze factuur alleen binnen de betaaltermijn betaald moet worden, als je het bestelde artikel wilt behouden.

Er is iets fout gegaan bij de betaling. Wat nu?

Ons systeem verstuurt binnen één uur na het plaatsen van je bestelling een betaalherinnering naar het opgegeven e-mailadres om je alsnog in de gelegenheid te stellen de betaling af te kunnen ronden. Het bestelde artikel wordt ook voor je gereserveerd gehouden.  Heb je geen interesse meer in je bestelling? Dan horen wij dit eveneens graag, zodat wij het gereserveerde artikel beschikbaar kunnen stellen aan andere potentiële klanten.