Over ons

Telefoonhoesje Store zag het levenslicht in het tweede kwartaal van 2021. We zien je misschien denken: ‘Hey, weer een webshop in telefoonhoesjes?’. Maar dat is niet helemaal waar. Deels misschien. We zijn namelijk onderdeel van dé grondlegger op het gebied van trendy telefoonhoesjes in Nederland en België, namelijk Casimoda én Leuke-telefoonhoesjes.nl. Ja, je kent ze wel. Die twee hippe webshops waar smartphonehoesjes voor uiteenlopende toestelmerken verkocht worden. Eigenlijk kunnen we ons wel een oude rot in het vak noemen. Enfin, waarom dan Telefoonhoesje Store? Dat gaan we jou uitleggen. Telefoonhoesje Store is de webshop waar je álle telefoonmerken van Casimoda onder één dak kunt vinden (en natuurlijk bestellen). Alle merken van Casimoda en co samen, dat is niet alleen gemakkelijker, maar ook jouw garantie voor een fijne shopervaring. 

Welke merken verkopen jullie?

In de webshop van Telefoonhoesje Store kun je slagen in jouw zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje: van romantisch, bohemian, tijdloos, stoer tot een hoesje met kek dierenprintje. Jij wilt, wij leveren.

In een notendop:

Casimoda – Opgericht in 2013 / De moeder van de roedel
Leuke Telefoonhoesjes – Opgericht in 2020 / Het jonge welpje
ELLECHIQ – Opgericht in 2019 / De luxepoes
Telefoonhoesje Store – Opgericht in 2021 / New kid on the block

Klantenservice

Wij werken zorgvuldig en zijn gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij aan alle regels voldoen die je van een webshop mag verwachten. Bij ons kun je daarom veilig winkelen!

Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die 7 dagen per week voor je klaar staat. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, betekent dat wij jouw bestelling dezelfde dag opsturen. De levering vindt doorgaans binnen enkele werkdagen plaats via de brievenbuspost of als pakketje, mocht je gekozen hebben voor track&trace verzending. Verzendkosten? Daar hoef je geen seconde over wakker te liggen, die brengen wij namelijk niet in rekening voor verzending binnen Nederland of naar België. We wensen je veel shopplezier!