3 redenen waarom je een telefoonhoesje nodig hebt

  • Geplaatst op
  • 0
3 redenen waarom je een telefoonhoesje nodig hebt

1. Een telefoonhoesje heeft een beschermende functie

Herken je dat? Je laat je telefoon per ongeluk vallen op straat vallen of het high-tech apparaat stoot ergens tegenaan. De schade loopt vaak op tot enkele honderden euro's, en in sommige gevallen is jouw telefoon zelfs niet eens meer te repareren! De meest voorkomende schadegevallen bij smartphones zijn een beeldscherm met barsten (of een beeldscherm dat niet meer werkt), krassen op de behuizing en waterschade. Heb je een inboedelverzekering? Uit onderzoek van de Independer is gebleken dat steeds meer inboedelverzekeraars schade aan je mobiele telefoon niet vergoeden. In sommige gevallen moet je een allriskdekking hebben, en die kosten kunnen per maand aardig oplopen. Voor dat bedrag kun je namelijk elke maand een nieuw telefoonhoesje shoppen. Dat is toch veel leuker?

 

2. Je telefoon een nieuwe look geven

Wil je dat jouw telefoon opvalt in de massa? Kies dan voor een leuk telefoonhoesje met hip printje. Je kunt het hoesje zelfs een beetje afstemmen op je outfit. Zo kun je bijvoorbeeld deze iPhone 11 hoesjes met bijna iedere outfit combineren. Is je outfit rustig, maar mag het hoesje juist extra opvallen? Misschien vind je dit slangenprint Samsung S21 hoesje wel heel tof! We verkopen ook telefoon hoesjes met transparante vlakken, zodat de kleur en het design van jouw smartphone met hoesje eromheen zichtbaar blijft.

 

3. Praktische voordelen

Smartphonehoesjes beschermen in de eerste plaats je telefoon tegen stoten- en vallen, maar kunnen ook handige extra functies hebben. Een book case, wallet hoesje of flipcase hebben namelijk meestal een extra opbergvakje om pasjes en briefgeld te bewaren. Je hoeft je portemonnee dus niet meer mee te nemen, wat je ook direct aardig wat ruimte gaat besparen in je tas. Bovendien kun je een book case meestal in een horizontale stand neerleggen. Ideaal voor het bekijken van een filmpje op je mobiele telefoon bijvoorbeeld. En, ken je de telefoonhoesjes met koord al? Deze cases hebben een handig in lengte verstelbaar koord. Dat maakt een podcast maken stuk prettiger, want je houdt je handen vrij om met andere dingen bezig te zijn. Sommige mensen gebruiken het ook op de fiets, want sinds juli 2019 is het verboden om je telefoon vast te houden tijdens het fietsen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.